Εταιρεία

Η εταιρεία G Lubricants ειδικεύεται στα λιπαντικά αυτοκινήτων, λιπαντικά μοτοσυκλετών και μηχανημάτων καθώς επίσης και στα βιομηχανικά λιπαντικά.

Η G Lubricants είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Gazpromneft που είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου στον κόσμο, η οποία διαχειρίζεται επίσης διάφορα είδη ενεργειακών έργων.

Φέτος, η G Lubricants διευρύνει τη δραστηριότητά της και συμπεριλαμβάνει τα λιπαντικά για πλοία μέσω πιστοποιημένων αντιπροσώπων και εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών.

H πελατειακή μας βάση περιλαμβάνει: συνεργεία αυτοκινήτων, πρατήρια υγρών καυσίμων, καταστήματα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, καθώς και πολυκαταστήματα. Ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι στην τεχνική εκπαίδευση τόσο των αντιπροσώπων μας όσο και των πελατών μας με σεμινάρια, συνέδρια και διαλέξεις. Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας G Lubricants παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και αντιπροσώπους. Η G Lubricants προχώρησε επίσης στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας και είναι σε θέση να παρέχει σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας άμεση παράδοση εμπορευμάτων.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top